dimarts, 2 de desembre del 2008

Document col·laboratiu fet amb el Google Docs per les dones participants al curs ENDE

Us convido a que expresseu en aquest document la vostra impressió del curs fins al moment i comentar el què heu aprés fins ara.

As. Dones de Sunyer : el curs ens està servint per conèixer nous continguts i eines de l'entorn informàtic i per conèixer companyes del nostre entorn que també treballen per la dinamització de les dones de l'entorn rural

Associació dones Merli d'Alguaire: aquest curs ens serveix per conèixer el món dels blogs i per endinsar-nos en les aplicacions possibles
d'Internet. També creiem prou interessant atansar la informàtica al món associatiu de les dones d'arreu de Catalunya. Alhora, també és molt interessant la comunicació entre les diverses associacions de dones de tota Catalunya, i després les associacions de dones a la resta d'Espanya.

As dones Artesa de Lleida: Aquest curs en serveix per adquirir nous coneixements d'informàtics i poder posa'ls en comú amb la resta d'associacions
També ens permetrà actualitzar els coneixements que tenim del món actual i relacionar-nos mitjançant internet els/les uns/es amb els/les altres




Associació de dones de Gimenells: Aquest curs ens serveix per ficar-nos al dia en aquest món.
Bon dia.



Associació de Dones La Granja: el primer dia va ser interessant, ja que ens vam crear una adreça de correu, i per tant, poder comunicar-nos amb diverses associacions.

Associació de Dones l'Espiga de Llardecans: hem trobat interessant poder crear un blog, per poder donar a coneixer tant a les sòcies com a la resta de gent que el visita les activitats que organitzem.


Assoc. de dones Els Alamús, crec que el tema de fer una blog de l'associació ha estat molt interessant i a més l'hem treballat be i hem pogut assolir bons coneixements. Esta molt bé donar-nos a conèixer.


Associació dones d'Alcano: Crec que aprendrem a moure'ns una mica millor per internet. Ens permetrà poder compartir i relacionar-nos amb la resta de les associacions.



L'associació de dones de Gimenells pensem que aquest curs ens anirà molt bé per poder
aprendre la base, per poder-ho continua nosaltres a l'associació.
En tant poc temps em aprés a fer un correu per l'associació,fer un bloc,boletins
...etc....


Assoc. dones Torrebesses aprenem força el tema de fer una blog, és interessant asi ens permet relacionar-nos amb les altres associacions i així fer amistat i poder ajudar-nos uns les unes amb les altres HOLA A TOTHOM!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant que esteu aprenent molt, i esperem que quan el curs acabi els vostres blogs i les vostres associacions es facin sentir i molt. Ara podreu estar en contacte les unes amb les altres!

Griselda

Anònim ha dit...

Aquesta entrada al bloc, resultat d'un treball col·laboratiu entre totes és la millor mostra de la Xarxa que esteu creant dia a dia, sessió a sessió entre vosaltres i de tot allò que esteu aprenent!!
Enhorabona!

Anna Inglés
Programa ENDE